14:00

IS Halmia

Referat: IK Kongahälla - IS Halmia 1-2 (0-0)

Första halvlek
Första halvleken bjöd på ganska hårt och tufft spel. Två lag som från början bestämt sig för att gå in i duellerna. Efter ca 15 minuter kommer Halmia till första läget efter att Ludde brytit men bollen oturligt studsat fram till en fristående Halmia spelare där Theo kommer upp stort med en fin räddning.
10 minuter senare så var det IKKs tur att sticka upp med ett läge. Bagarn lyckades snappa upp en andraboll och fint hitta Kallberg i djupet men tyvärr stod Halmias målvakt för en kalasräddning och 0-0 stod sig halvleken ut.

Andra halvlek
Andra halvlek fortsatte precis på samma sätt som första avslutades på. Halmia med lite mer boll men chanserna uteblir. I den 62 minuten så kommer Halmia förbi på deras vänsterkant där man slår ett inlägg, bollen går i Albin Ts bröst och AD vinkar, straff dömd. Straffen helt otagbar för Theo 0-1. Direkt efter avsparken tar sig IKK upp och Hugo får bollen utanför motståndarnas straffområde där han utmanar och går ner. Straff dömd för IKK. Straffen förvaltar Hartwig på bästa sätt och 1-1.
Halmia gör tyvärr matchens sista mål i matchminut 75 efter en långboll ner på vår högersida där man sedan hittar in i boxen och en helt fristående Halmia spelare får raka in vinstmålet.